Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
North of Beautiful - Iránytű Önmagamhoz
-51%

North of Beautiful - Iránytű Önmagamhoz

Csak bámult döbbenten, én pedig szerettem volna rákiabálni. Hogy jusson már eszébe, ezt ő akarta. A fejéhez szerettem volna vágni az igazságot... Hiszen te kérted! Te mondtad nekem, hogy "Akkor miért nem hozatod rendbe az arcodat?"Terra Coopert mindenki észreveszi.Magas, szőke és tökéletes az alakja. De aki jobban szemügyre veszi az arcát, már csak arra fog figyelni, hogy valami nincs rendben vele.

Terra titokban azt tervezi, hogy elköltözik a nyomasztó, észak-nyugati kisvárosból a keleti partra, és ott fog továbbtanulni, de zsarnokoskodó apja megakadályozza.

Ám hirtelen minden megváltozik, amikor Terra véletlenül balesetet okoz a kocsijával. Így ismeri meg Jacobot, a különc goth fiút, akinek hatására komolyan elgondolkodik azon, ki is ő valójában, és mit szeretne az élettől. Semmi sem Terra tervei szerint halad...

Vajon sikerül megtalálnia az útját?A díjnyertes írónő, Justina Chen Headley fordulatos, művészien megírt és tanulságos regényt alkotott egy széthulló családról, szerelemről, utazásról, és arról, mi is a szépség valójában.

(Nincs értékelés)
1 470 Ft
Eredeti ár:
2 999 Ft
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Tetszik