Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
The Rose Society - A Rózsa Társasága

The Rose Society - A Rózsa Társasága

Válogatott ifjak 2.

Szerző:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány. Volt apja, hercege, barátai - akik aztán elárulták őt, ő pedig elpusztította mind.
A családja és a barátai is összetörték Adelina Amouteru szívét, s az megtelt bosszúvággyal. Fehér Farkas néven ismerik és rettegik őt, mióta a húgával elmenekült Kenettrából, hogy más ifjú kiválasztottakkal szövetkezve saját hadsereget gyűjtsön, és legyőzze az Inkvizíciót. A fehér köpenyes katonákat, akik kis híján megölték.

Adelina nem egy tiszta szívű hős. Rettegésből és gyűlöletből táplálkozó ereje kezd kicsúszni az irányítása alól. Nem bízik az újonnan megismert kiválasztottakban. Teren Santoro, az Inkvizíció vezetője pedig a halálát akarja. Egykori barátai, Raffaele és a Tőrök útját akarják állni bosszúszomjának. Adelina kétségbeesetten kapaszkodik a benne élő jóság maradékába. De hogyan lehetne jó az, akinek a léte, az egész élete a legmélyebb sötétségtől függ?

Újabb, lélegzetelállító kalandok a The Young Elites - Az ifjú kiválasztottak folytatásában. Mélyedj el a világában!
"Eredeti és elgondolkodtató. Adelina a legmélyebb sötétséggel átitatott antihős: szokatlan módon egy fiatal nő lép olyan archetipikus alakok nyomdokaiba, mint Lucifer, Macbeth vagy Darth Vader." - Kirkus Reviews

"Ismeritek azt az érzést, amikor egy folytatástól megkaptok mindent, amit akartatok, sőt még annál is többet? Hát most pont így érzem magam. Szó szerint nem bírtam letenni a könyvet." - Emily May, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

16 éves kortól ajánljuk!

(Nincs értékelés)
3 699 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik